نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه کباب لقمه با سویا

کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های ما ایرانی هاست که بسیار خوشمزه و لذیذ است. شما می توانید کباب لقمه ای خانگی را حاضر کرده و در ظرفی فریز کنید تا وقتی که زمان کافی برای درست کردن آن ندارید خیلی سریع یک کباب لقمه ای درجه یک داشته باشید.
 
 
مواد لازم برای کباب لقمه ای خانگی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
سويا ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
سیر رنده شده ۲ ق غذاخوری
روغن مایع ۲ ق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز
ادویه کاری و سماق به مقدار لازم
 
طر
کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های ما ایرانی هاست که بسیار خوشمزه و لذیذ است. شما می توانید کباب لقمه ای خانگی را حاضر کرده و در ظرفی فریز کنید تا وقتی که زمان کافی برای درست کردن آن ندارید خیلی سریع یک کباب لقمه ای درجه یک داشته باشید.
 
 
مواد لازم برای کباب لقمه ای خانگی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
سويا ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
سیر رنده شده ۲ ق غذاخوری
روغن مایع ۲ ق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز
ادویه کاری و سماق به مقدار لازم
 
مر
کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع
روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهيه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و
آسان است.
ادامه مطلب
دلم کباب کوبیده می خواهد.
 نه از این هایی که
 حالاها می پزند
 نه حتی کباب های معروف سرحدی.
 دلم
 از آن کباب هایی میخواهد
 که
 بابا خانه می آورد.
 بچه بودیم
 کباب را می خوردیم
 به عشق
 نان چرب زیر کباب ها.
 نمی دانم
 شاید دلم
 نان چرب زیر کباب ها را می خواهد.
 همیشه
 دلم میخواست
 آن نان چرب؛
 دو سه متر بود
 و
 تمامش سهم من می شد.
 شاید هم
 دلم 
یک خانواده آرام، بی دغدغه و شاد
 مثله گذشته را می خواهد.
 دل است دیگر.
 گاهی می رود سمت چیز هایی
مواد لازم برای کال کباب
بادنجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده :نیم بوته
آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی


ادامه مطلب
کباب پز تابشی سالاماندر 30 سیخ گهر شیدپختاین کباب پز از سری کباب پز های آسانسوری است که توانایی پخت همزمان 30 سیخ کوبیده و یا 300 سیخ در ساعت را دارد.
با کباب پز سالاماندر  30 سیخ میتوان انواع کباب ها مانند کوبیده، جوجه، برگ، چنجه، شیشلیک و ماهی کباب، استیک، همبرگر و را پخت. این کباب پز دارای توری گریل است که بر روی آن ماهی، مرغ، استیک را می توان بریانی کرد.
کباب پز های آسانسوری برای رستوران ها و کبابی های سنتی، اغذیه فروشی ها، آشپزخانه های صنعتی
کباب پز تابشی سالاماندر 30 سیخ گهر شیدپختاین کباب پز از سری کباب پز های آسانسوری است که توانایی پخت همزمان 30 سیخ کوبیده و یا 300 سیخ در ساعت را دارد.
با کباب پز سالاماندر  30 سیخ میتوان انواع کباب ها مانند کوبیده، جوجه، برگ، چنجه، شیشلیک و ماهی کباب، استیک، همبرگر و را پخت. این کباب پز دارای توری گریل است که بر روی آن ماهی، مرغ، استیک را می توان بریانی کرد.
کباب پز های آسانسوری برای رستوران ها و کبابی های سنتی، اغذیه فروشی ها، آشپزخانه های صنعتی
صفر تا 100 پخت انواع کباب در منزل۲
 
     در مطلب گذشته در مورد کباب و صفر تا صد پخت جوجه کباب و کباب کوبیده در خانه صحبت شد. در این مقاله هم روش پخت کباب بناب و کباب چنجه نوشته شده است.1.    کباب بناب: کباب بناب با ظاهر و شیوه پخت خود یکی از جذاب ترین کباب‌های سنتی و قدیمی ایران است. نام دیگر این کباب، کباب ساطوری می‌باشد.لازم به ذکر است که این غذا متعلق به آذربایجان است. در زیر روش پخت این غذا آورده شده است.
>> مشاهده کامل روش پخت در ادامه مطلب
 
 
صفر تا 100 پخت انواع کباب در منزل۳
 
در این مقاله آموزش پخت دو کباب بختیاری و دنده کباب آورده شده است.
1.     کباب بختیاری: این کباب یکی از اصیل‌ترین کباب‌های ایران است.این کباب ترکیب شده‌ی دو نوع گوشت مرغ و گوسفندی است.این نوع از کباب اختراع قوم بختیاری ایران است که در گذشته از گوشت و دنبه استفاده می‌نمودند .
2.    دنده کباب: دنده کباب کرمانشاهی از غذا‌های متداول عشایر عزیز این خطه می‌باشد. اسم این کباب خود نشان‌گر همه چیز می‌باشد.در زیر ر
 
 
صفر تا 100 پخت انواع کباب در منزل 4
 
شما می توانید با استفاده از کباب پز ایمن شعله یا گازهای تک شعله، دو شعله، سه شعله و چهار شعله، انواع کباب های مختلف را بپزید و نوش جان کنید. طرز پخت کباب ترش و کباب برگ ما را از دست ندهید. 
 
      ۱.کباب ترش: کباب ترش یا ترشه کباب غذای محبوب گیلان است. این غذا با طعمی دلنشین جای خاصی بین ایرانیان و مخصوصا گیلانی‌ها دارد. این غذا همانگونه که از اسمش مشخص است، ترش مزه است. این کباب متفاوت‌تری کباب بین منوی کب
کباب ترخون یکی از انواع کباب های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در واقع مخلوطی از گوشت و سبزیجات است. این کباب خوشمزه مانند کباب تابه ای در ماهیتابه طبخ می شود و یکی از فوری ترین کباب ها محسوب می شود.
مواد لازم کباب ترخون برای ۴ نفرگوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرمترخون تازه ۴ شاخهسیر ۲ حبهپیاز بزرگ ۱ عددروغن مایع به اندازه کافینمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافیطرز تهيه کباب ترخونابتدا سیر و  پیاز را پوست بگیرید و ترخون را پاک کنید سپس سیر ، پیاز و ترخ
سرو هر غذا یه بخش خیلی مهم از تهيه اون غذاست چون میتونه اون غذارو اشتها برانگیزتر کنه یا برعکس زیاد خوشمزه نشونش نده، پس باید در این زمینه خیلی دقت کنیم و سلیقه به خرج بدیم و سعی کنیم هر غذایی رو به بهترین نحو سرو کنیم. در این مطلب نحوه سرو کشک بادمجون به صورت لقمه ای رو براتون میذاریم که بهش حالت فینگر فود هارو میده و برای مهمونیاتون گزینه خیلی مناسبیه …
مطالب از سراسر وب
 

کشک بادمجان لقمه ای
ادامه مطلب
کباب پز تابشی برلیان پخت 1200 سیخ در ساعت که به صورت آسانسوری و بدون دود با حرارت عالی ساعتی هزار و دویست سیخ از انواع کباب ها را طبخ می نماید مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران و کبابی می باشد و با مصرف بهینه گاز کار می کند.کباب پز تابشی اتوماتیک مدل برلیان (میکس پز) قابلیت ۱۲۰۰ سیخ در ساعتکباب پز اتوماتیک برلیانطول ۲۲۰ سانتیمترعرض ۶۳ سانتیمترارتفاع ۲۰۰ سانتیمترتعداد سیخ ۱۲۰۰ سیخ میکس پز در ساعتطول کباب ۳۵ سانتیمترمصرف گاز ۱۱.۶ متر مکعب در سا
با تهيه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد
آیا کباب پز گازی سرطان زاست؟
   کباب یکی غذاهای سنتی ایرانی است که در سفره غذایی ما نقش ویژه‌ای ایفا می‌کند. این غذای محبوب در انواع مختلف و به شیوه‌های گسترده‌ای در هر جای ایران طبخ می‌شود.کباب‌پز گازی، باربیکیو گازی و یا منقل گازی هم از همین دست آورد‌های جامعه بشری و مهندسان طراح بوده است. کباب پزهای گازی با استفاده از گازهای مایع و یا گاز شهری، حرارت لازم برای طبخ انواع کباب‌ها را در اختیار انسان قرار می‌دهند. با توجه به راحتی و آسان
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ
 پیاز ۵ عدد
مرغ چرخ کرده   ۱ کیلو
شوید   ۱و نیم قاشق غذاخوری 
نمک   ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   ۱/۳ قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
مواد لازم سس کباب
کره ۱۰۰ الی ۱۵۰گرم
زعفران دم کرده  به میزان لازم

ادامه مطلب
کباب پز تابشی اتوماتیک چیست و چگونه کار می کند
کباب پز تابشی اتوماتیک وسیله ای است برای پخت تعداد زیاد کباب بویژه کباب کوبیده و جوجه کباب در هر وعده غذایی که در رستوران ها، تالار ها و آشپز خانه های صنعتی استفاده می گردد. در کباب پز اتوماتیک پخت کباب بصورت مکانیزه انجام شده و نیاز به آشپز جهت پخت و کنترل فرایند پخت کباب نیست. در این دستگاه اپراتور دستگاه، سیخ کباب بر روی قلاب های در قسمت ورودی قرار داده و کبابپز بصورت خودکار سیخ را به داخل دست
 
طرز تهيه ی کباب کاکوری کباب هندی
 
کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهيه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهيه
کباب پز تابشی سالاماندر هامون شیدپخت با ظرفیت پخت همزمان 20 سیخ کوبیده برای پخت انواع کباب و ماهی کباب، استیک، همبرگر و برای رستوران ها و آشپزخانه هایی که فضای کمی دارند در شرکت خلاق دما گستر اراک (شیدپخت) طراحی و به تولید انبوه رسیده است.
مزایای کباب پز تابشی شیدپخت در کباب پز تابشی، حرارت لازم برای پخت کباب توسط مشعل های تابشی تامین می گردد. مشعل های تابشی گاز را با حداکثر راندمان سوزانده و موجب سرخ شدن سرامیک های مشعل می شود و در نهایت حر
کباب پز تابشی سالاماندر هامون شیدپخت با ظرفیت پخت همزمان 20 سیخ کوبیده برای پخت انواع کباب و ماهی کباب، استیک، همبرگر و برای رستوران ها و آشپزخانه هایی که فضای کمی دارند در شرکت خلاق دما گستر اراک (شیدپخت) طراحی و به تولید انبوه رسیده است.
مزایای کباب پز تابشی شیدپخت در کباب پز تابشی، حرارت لازم برای پخت کباب توسط مشعل های تابشی تامین می گردد. مشعل های تابشی گاز را با حداکثر راندمان سوزانده و موجب سرخ شدن سرامیک های مشعل می شود و در نهایت حر
آغاز.بعد از بیدلیسم و منقوص، فصل سوم را با صلت آغاز میکنم که در کنار هم یک پنجرۀ "سه‌لتی"  باشه و célt هم جشن گرفته شده است که به قول مولانا "بی خوشی نبود خوشی ای مرتشی!
 
می‌نویسم که این نوشتن سبیی شود برای یادآوری به خود که "گوش و هش دارید این اوقات را. در ربابید این چنین نفحات را"
 
 
به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهيه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذا
مدت‌های جدیدی است که بشر با استفاده از آتش، اقدام به طبخ غذای خود می‌کند. در همین مسیر ابزاری نظیر اجاق‌گازها، فرها، کباب‌پزها و سایر موارد ساخته شده‌اند. در این نوشته اختصاصا به کباب‌پزها پرداخته می‌شود. کباب‌پزها ابزاری هستند که برای پخت و پز غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند. این وسایل با توجه به اینکه با گرما و حرارت مستقیم در ارتباط هستند، نیاز است تا جنسی مقاوم داشته باشند و زود از بین نروند. به همین دلیل است که مواد مصرفی در ساخت ا
کباب چنجه یکی از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ می شده است. البته امروزه این کباب را با گوشت گوساله هم طبخ می کنند. اگر می خواهید کباب چنجه شما ترد و لذیذ شود حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
 
مواد لازم برای ۴ نفرپیاز بزرگ ۲ عددلیمو ترش ۲ عددماست ۲۰۰ گرمدنبه گوسفند ۲۰۰ گرمفیله گوسفند ۱ کیلوگرمروغن زیتون ۴ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه به اندازه کافی 
طرز تهيه کباب چنجهابتدا فیله گوسفند را میشوییم
واکنش مردهای دور و بر موقع خوردن غذای همسر1- مرد همون طوری که لقمه اول به نیمه های زبونش رسیده: خانم. میگم جدیدا دستت لرزش پیدا کرده? یا شاید بازم موقع ریختن نمک ادویه غذا حرفای اقدس خانم از پشت تلفن حواست و پرت کرد?- خانم خونه: :/ :| میگم اصلا این غذا به پرزهای چشایی شما برخوردم کرد?2- مرد که در حال خوردن آخرین قاشق غذاشه میگه: الحمدلله.+ خانم خونه که از لقمه اول به دهان مبارک همسر خیره شده میگه: طعمش خوب بود? خوشمزه بود?- مرد خونه که لقمه اش رو قورت د
جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم. 
 
1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست سس مایونز زعفرون نمک فلفل روغن پیاز کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده یک بار امتحان کنید ا
 
طرز تهيه جوجه کباب با سس انار (جوجه ترش)
 
جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهيه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهيه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهيه می شود.
 
مواد لازم برای جوجه کباب با سس انار :

سینه مرغ کبابی خرد شده 
1 کیلوگرم 

 رب انار
4 قاشق سوپخوری 

گردو آسیاب شده 
 100 گرم

 روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری 

سیخ چوبی
به میزان لازم

 
  بیشتر بخوانید: مزه دار کردن جوجه کباب
 
طرز تهيه جوجه کباب با سس انار :
درون ظرفی رب انار
برای پخت پیراشکی لقمه ای از خمیر جادویی همه کاره استفاده شده. مواد داخل پیراشکی هر چیزی میتونه باشه : سبزیجات، پنیر، سیر، گوشت، گوجه خرد شده، پیاز نگینی، فلفل دلمه ای، قارچ، مرغ پخته شده ، پنیره گودا. به ذائقه شما بستگی داره. پیراشکی ها را می تونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید.

ادامه مطلب
 
صفر تا 100 پخت انواع کباب در منزل 1
   می‌دانیم که کباب از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است و از دیر باز در سفره‌ی ایرانیان جایگاه ویژه‌ای داشته است. از سویی دیگر با توجه به کم خطر بودن این نوع از طبخ برای بدن همواره به بیماران توصیه شده‌است که از این شیوه برای طبخ غذای خود استفاده کنند. با توجه به اینکه این نوع از طبخ نیازمند فضا و امکاناتی از قبیل منقل می‌باشد، در زیر آموزش پخت انواع کباب‌ها در خانه آورده‌شده‌است.(برای ادامه مطلب ) 
 
 
کباب بختیاری یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که در مناطق مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. این کباب به طور مرسوم در رستوران های کشور مخلوطی از جوجه کباب و کباب چنجه است.
البته بعضی افراد کباب مرسوم در رستوران ها را که از مخلوط گوشت قرمز و گوشت مرغ تهيه می شود را کباب بختیاری اصیل نمی دانند و بر این باورند که کباب بختیاری اصیل از گوشت گوسفندی تهيه می شود و دارای گوشت مرغ نیست.
 
مواد لازم کباب بختیاری برای ۴ نفر
کره ۵۰ گرم
پ

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

روش جدید هک اکانت بازی های آنلاین کتاب حقوق اساسی 3 – منوچهر طباطبایی موتمنی هوشمندانه زندگی کنید. ...یه شب ماه میاد یاس کبود بماند یادگاری ثبت شرکت پرسش مهر 20 داستانهای شگفت گواه