تاریخچه تخم شربتی
تخم شربتی از زمان های گذشته تا کنون یکی از محبوب ترین دانه ها برای تهیه انواع نوشیدنی و شربت بوده است. شربت خنک و شیرین تخم شربتی و گلاب، یکی از بهترین نوشیدنی هایی است که طعم و عطر آن برای ایرانیان خوشایند و مطبوع است. این شربت در روزهای گرم تابستان، عطش و خستگی را از تن به در می کند.
اما ایرانیان تنها کسانی نیستند که به مصرف تخم شربتی علاقه دارند. این دانه به دلیل خواص بی شمار و فوایدی که دارد، در همه جای دنیا طرفداران بسیاری
در سرماخوردگی
های ساده یا به اصطلاح، ویروسی که علایم آن محدود به آبریزش بینی، عطسه،
بی حالی و خستگی است و علایم عفونت باکتریال مانند گلودرد چرکی وجود ندارد
باید از مصرف نابجای داروهایی چون آنتی بیوتیک ها وکورتون ها پرهیز کرد.باید
تا بهبود علایم، استراحت نمود و ضمن پرهیز از خوردنی هایی که موجب افزایش
سردی و تری بدن میشوند از سوپ ها و آش های ساده و گرم استفاده نمود.سرماخوردگی
یا زکام در صورتی که طولانی نباشد و منجر به عوارض نگردد، یکی از ر
درباره این سایت